OPERATING BUSINESS AS USUAL - SAFE DELIVERY #stayhome

Køb Ball

I dag, BALL ure er en af de mest respekterede Se producenter i USA og stadig holde tro mod deres stiftende mission, "nøjagtighed under ugunstige forhold".

Ball

Engineer Master II

DM1022A-SC1A-BKSL

God

Sidste salgspris: 8.390kr

BALL ure-overlegenhed i ansigtet af alle modgang

Grundlagt i Cleveland, Ohio i 1891, innovation og kreativitet var fundamentet, som BALL Watch Company blev oprettet, med den hensigt at opfylde dette behov netop-så præcist, at Webb/Ball oprettet "RR (Rail Road) standard", som sikrede høj præcision for jernbanemedarbejdere.

Læs mindre Læs mere

BALL ure-overlegenhed i ansigtet af alle modgang

Amerikansk historie i høj grad attributter udviklingen af urindustrien til væksten i de amerikanske jernbaner-denne form for transport krævede en præcis form for tidsregistrering, der var indtil da stort set unødvendig.Det tog en kollision mellem to tog at fremhæve dette behov-et behov, der blev mødt af Webster Clay Ball.

BALL i det 21 århundrede

Skiftende smag og teknologi fører til ændringer i design og funktion;Dette princip gælder for urindustrien. I overensstemmelse med deres ambition om at være den mest præcise mekaniske ur i verden, BALL er hjemsted for mange patenterede innovationer såsom ³ H mikro gas rør, der giver synlighed i mørket, en krone beskyttelse system mod vand og chok, og slide Kronograf.

Dagens BALL ure er mere robust i udseende i forhold til deres tidligere modparter, i betragtning af den øgede intensitet og modgang, hvor de fungerer.Ikke desto mindre bevarer de den underliggende enkelhed i design og funktion som fastlagt af grundlæggeren i begyndelsen; Dette er synligt i urskiven, som stadig trofast repræsenterer retningslinjerne for standard toguret, som omfatter stilen af numrene og formen af uret hænder.

BALL ure er tilgængelige i syv samlinger;alle navn, der fremhæver deres historiske rolle med jernbanerne – det officielle Railroad Watch, Engineer II, Engineer Master II, Engineer kulbrinte, trainmaster, dirigent og Fireman. Alle disse ure med deres forskellige komplikationer er drevet af automatiske schweiziske-Made mekaniske bevægelser, hvoraf mange kommer med BALL in-House modifikation.To bevægelser dog kaliber RR2101 og RR2701 er manuelle bevægelser.

Invester i et præ-ejet BALL Watch

Luksus ure på trods af deres hårdføre natur, BALL ure er det perfekte match for dem, der værdsætter enkel, elegant robusthed. En sådan ekspertise er prissat i overensstemmelse hermed, især i et helt nyt ur;som gør det præ-ejede marked for BALL ure den perfekte destination for die-hard fans, der er på jagt efter deres drømme ur til en mere overkommelig pris. Når du er en robust mand, har du brug for et BALL Watch!

Samlinger Ball

Relaterede artikler