Køb Ball

I dag, BALL ure er en af de me... Læs mere

Ball Diver Engineer Master II DM3020A-SA-BK ur 2020 meget god front

Ball

Engineer Master II

DM3020A-SA-BK

Meget God | 2020
10.410kr
3-9 dage
Ball Black Engineer Hydrocarbon DM2176A-P1CAJ-BK ur  meget god front

Ball

Engineer Hydrocarbon

DM2176A-P1CAJ-BK

Meget God   

Sidste salgspris: 9.990kr

BALL ure-overlegenhed i ansigtet af alle modgang

Grundlagt i Cleveland, Ohio i 1891, innovation og kreativitet var fundamentet, som BALL Watch Company blev oprettet, med den hensigt at opfylde dette behov netop-så præcist, at Webb/Ball oprettet "RR (Rail Road) standard", som sikrede høj præcision for jernbanemedarbejdere.

Læs mindre Læs mere

BALL ure-overlegenhed i ansigtet af alle modgang

Amerikansk historie i høj grad attributter udviklingen af urindustrien til væksten i de amerikanske jernbaner-denne form for transport krævede en præcis form for tidsregistrering, der var indtil da stort set unødvendig.Det tog en kollision mellem to tog at fremhæve dette behov-et behov, der blev mødt af Webster Clay Ball.

BALL i det 21 århundrede

Skiftende smag og teknologi fører til ændringer i design og funktion;Dette princip gælder for urindustrien. I overensstemmelse med deres ambition om at være den mest præcise mekaniske ur i verden, BALL er hjemsted for mange patenterede innovationer såsom ³ H mikro gas rør, der giver synlighed i mørket, en krone beskyttelse system mod vand og chok, og slide Kronograf.

Dagens BALL ure er mere robust i udseende i forhold til deres tidligere modparter, i betragtning af den øgede intensitet og modgang, hvor de fungerer.Ikke desto mindre bevarer de den underliggende enkelhed i design og funktion som fastlagt af grundlæggeren i begyndelsen; Dette er synligt i urskiven, som stadig trofast repræsenterer retningslinjerne for standard toguret, som omfatter stilen af numrene og formen af uret hænder.

BALL ure er tilgængelige i syv samlinger;alle navn, der fremhæver deres historiske rolle med jernbanerne – det officielle Railroad Watch, Engineer II, Engineer Master II, Engineer kulbrinte, trainmaster, dirigent og Fireman. Alle disse ure med deres forskellige komplikationer er drevet af automatiske schweiziske-Made mekaniske bevægelser, hvoraf mange kommer med BALL in-House modifikation.To bevægelser dog kaliber RR2101 og RR2701 er manuelle bevægelser.

Invester i et præ-ejet BALL Watch

Luksus ure på trods af deres hårdføre natur, BALL ure er det perfekte match for dem, der værdsætter enkel, elegant robusthed. En sådan ekspertise er prissat i overensstemmelse hermed, især i et helt nyt ur;som gør det præ-ejede marked for BALL ure den perfekte destination for die-hard fans, der er på jagt efter deres drømme ur til en mere overkommelig pris. Når du er en robust mand, har du brug for et BALL Watch!

;