black friday watch offers

Black Friday

Hvad er Black Friday?

Med oprindelse i Usa, Sort fredag fejres over hele verden som en dag , når du kan finde de bedste salg på næsten ethvert produkt, uanset om det er elektronik, biler, eller, ja, endda luksus ure. Black Friday er altid iagttages på en fredag straks efter Thanksgiving hvert år. Selvom det ikke er en officiel helligdag, nogle stater, såsom Californien, må se på det som en helligdag. I dette tilfælde, du kan se frem til en fire-dages weekend.

Traditionelt har det været set som starten på ferie shopping sæson, takket være den festlige og generøs stemning af en af America ' s foretrukne ferie.

Oprindelsen af Black Friday er uklare, men udtrykket har en historie, der går tilbage til mindst 1961. Det menes, at navnet opstod i Philadelphia, og der henvises til den stærkt overbelastede trafik dagen efter Thanksgiving, tak til kunder og vender tilbage festaber. Snart, det udviklet sig til at betyde, at den dag, at detailhandlere begynder at dreje en fortjeneste fra de sætninger "in the red" (eller, urentable) og "in the black" (eller rentable).

Som man kunne forvente, at forbrugeren forhandlere af elektronik, tilbehør, gadgets, mode, osv. er steget til lejligheden, især i e-handel plads. Det er en dag, hvor alle opfordres til at forkæle sig selv med utroligt generøse tilbud. Og der er ingen bedre tid til at finde luksus Schweiziske ur tilbud til det stykke, du har været eyeing.

Hvornår er Black Friday der Sker?

Black Friday finder sted den første fredag, som følger umiddelbart efter Thanksgiving. Efterårsferie i sig selv er en helligdag i Usa, der falder på den fjerde torsdag i November hvert år. Som sådan, du kan forvente Black Friday for at falde mellem 22 og 30. November.

Fysiske forhandlere første gang åbning på 6:00 am på fredag til at rumme de enorme skarer af shoppere. Men denne snart begyndte at dukke op til de tidlige timer om morgenen, med nogle forhandlere åbner ved midnat. Uden den samme logistiske begrænsninger, online-forhandlere, som Chronoexpert, kan være endnu mere fleksibel med hensyn til salg timer.

Du kan forvente, at de fleste online-butikker for at køre Black Friday Tilbud for hele fredag, begynder ved midnat på Thanksgiving. Dette tæller for de fleste online forhandlere, så godt. Men mange forhandlere nu køre deres Black Friday tilbud til hele weekenden, herunder Thanksgiving torsdag. Nogle endda køre tilfælde for en whole uge - eller længere under midten til slutningen af November.

Black Friday og Cyber mandag i Chronoexpert - Rabatter og Tilbud

Hvilken bedre måde at behandle dig selv, end til at investere i en kvalitets og luksus Schweiziske ur? Som den ultimative balance af praktiske overbærenhed, en chronograph kunne bare være den perfekte Black Friday salg af målet. På Chronoexpert, vi ønsker at give vores kunder med et tilbud, der vil begejstre og give sande penge at spare potentiale.

Our luksus ure Black Friday salg vil bestå af en storewide, problemfri rabat for hele ugen. Ligegyldigt hvad mærke du beundrer mest - uanset om det er Rolex, Cartier, Breitling, Omega - dette tilbud giver dig mulighed for at nyde en reel besparelse på det Schweiziske ur, som du har drømt om at eje. I sidste ende, det betyder du vil have adgang til de bedste priser luksus ure. Plus, om køb, modtage en 14-dages penge-tilbage-garanti og en 12-måned Chronoexpert garanti.

Hvis du har spørgsmål om et specifikt ur? Via vores klient rådgivere, vil vi være klar til at yde den bedste rådgivning. Besøg vores 'Om Os' side for at finde ud af mere, og komme til at kende os.

Black Friday Rolex

I 1905 Rolex blev fundet af brother-in-law team Alfred Davis og Hans Wilsdorf i London, England. Kort efter anden Verdenskrig, Rolex etablerede sit hovedkvarter i etages La Chaux-de-Fonds. På trods af ukonventionelle oprindelse, Rolex er let den mest genkendelige luksus ur mærke i verden med den største markedsandel.

Gennem hele sin historie, Rolex ure har været en foretrukne valg blandt flyvevåbnets piloter. I øjeblikket, Rolex er kraftigt involveret i den sportslige verden, bliver det officielle tidtagere af alle fire Grand Slams, Le Mans, og selv F1.

Til denne dag, Rolex er stadig en af de go-to ure for de eventyrlystne, uanset om den opdagelsesrejsende, bjergbestigere, hule dykkere, og polarforskere. Der er også masser af Rolex stykker med militær historisk værdi for samlere. Rolex har produceret nogle af de dyreste ure i verden, med Paul Newman ' s Rolex Daytona er den anden mest dyrt ur, der nogensinde er solgt. Med prisen at være en traditionel barriere for adgangen til at eje et Rolex-ur, kronograf, vores Rolex Black Friday salg vil bringe dig et skridt tættere på at eje et ur fra denne berømte mærke.

Black Friday Cartier

Grundlagt i 1847 af Louis-Francois Cartier i Paris, Cartier var altid på forkant med high fashion. Cartier i gang med at producere høj-smykker ure i form af brocher og lommeure. Med ambassadører, som Willow Smith og Jackson Wang, Cartier legitimationsoplysninger som en trendsætter stadig er meget intakt. Det er den perfekte brik for dem, der ønsker at betale hyldest til en bestemt æra af mode, eller som ønsker at være på forkant.

Cartier har en række ikoniske samlinger, hver med en unik form og stil for øjeblikkelig genkendelse. Santos de Cartier og Tank områder er nogle af deres mest mangeårige og populære serier, mens den eklektiske Roadster samling ubesværet indbegrebet af stil af 50'erne og 60'erne biler. Men det er De Cartier Panthere , som er den mest berømt for sine udsøgte Panther-inspirerede designs. Ved at hengive sig til vores Cartier Black Friday salg, du kan gøre en erklæring, mens du nyder betydelige rabatter.

Black Friday Omega

Omega blev grundlagt af Louis Brandt i La Chaux-de-Fonds, i hjertet af Schweizisk luksus urmager, i 1848. Bygger på, at ældre, Omega har stemplet sin myndighed som en af de øverste urmagere af all-time. Ja, Omega Omega Speedmaster Professional, også kendt som Moonwatch, skrev historie, da den officielle ur, der anvendes på Apollo 11 månen landing. Kun et brand, med en stamtavle så stor som den, der af Omega kan have 007 som sin ambassadør.

Som sådan et ikonisk brand, de har produceret for mange ure til samlere er interesserede i en luksus Schweiziske ure eller historiske begivenheder. Efter Rolex, Omega , er også den næststørste watch company, som markedsandel og en af branchens mest anerkendte mærker.

Bedst kendt for sine mænds design med flot gode udseende, er det ikke desto mindre bærer en sofistikeret, feminint linje i stykker. Nogle Omega kronografer kan være overraskende overkommelig. Med vores Omega Black Friday tilbud, vil du være i stand til at forkæle dig selv og købe ind i dette stolt arv.

Black Friday Breitling

Breitling blev etableret af Léon Breitling i St. Imier i 1884 og var med familien i næsten 100 år. Som et brand, der altid har været kendt for nytte, Navitimer indsamling er unægtelig Breitling ' s ikoniske linje af kronografer. Breitling har løbende været valget af dem, der arbejder i eller udfører ved grænserne for den menneskelige capabiliterne, såsom industri -, militære, videnskabelige områder, ennd sportslige organisationer.

Breitling is most famous for its strong links with the aviation industry. This relationship is even represented in their iconic, winged logo. With a focus on practicality and performance, it has even been used by Astronauts in the final frontier - space. Where rugged, handsome looks meet practicality - Breitling is a highly sought after, yet reasonably priced luxury Swiss watch brand. With our Black Friday Breitling offer, you can purchase entry-level pieces at as much as a 25% discount. Even high-end pieces will be available at a tangibly reduced price.

Og Cyber Mandag?

Cyber mandag, eller Blå mandage, sker på mandag efter Thanksgiving og Black Friday. Som sådan, det falder inden for de meget enden af November - mellem 26 og 30. Fortsætter den tendens, der kan give forbrugerne med uimodståelige tilbud, Cyber mandag opfordrer til online shopping. Ikke mere skarer eller køer for at slås med.

True til sit navn, elektronik og digitale varer, der er de mest populære valg til salg på denne dag. Men, gadgets og tilbehør er også normalt inkluderet, såsom luksus Schweiziske kronografer.

Vores Chronoexpert Cyber mandag Salg er vejen at gå for entusiaster eller samlere. Du kan gennemse tusindvis af sees, både gamle og nye. Uanset om du er i markedet for en bestemt model, der er baseret på den tidsperiode, dets brug, eller andre historiske betydning, shopping for brugt ure online vil give dig mulighed for at finde stykker, der ikke længere er kommercielt tilgængelig eller svært at komme med.