Brugte Luksusure til Teenage Piger - Chronoexpert

Når man går ind i de voksnes rækker, er et ur ikke bare noget der sidder på håndleddet; det er et fedt mode statement. Der er ingen bedre tid til at investere i et luksuskvarter af høj kvalitet, end når du er teenagepige. At vælge det rigtige ur til din teenage pige kan være et svært valg, da dette kan være et mode tilbehør, som de vil bære i flere årtier. Vi har samlet vores yndlingsure til teenagepiger til at hjælpe dig med at finde det perfekte ur.

Luksuriøs, men alligevel prisvenlig, kan brugte ure findes for mere end 60% af detailprisen (og i en næsten-ny stand!).

Bvlgari Bvlgari

Bvlgari Ladies Colection
Billede – www.bulgari.com

Bvlgari Bvlgari uret blev lanceret tilbage i 1977 efter succesen af Bvlgari’s Roma Digital ur i 1975. Standout funktionen af det nye design var uden tvivl det indgraverede Bvlgari Bvlgari logo som blev integreret i urets bezel. Det moderigtige og luksuriøse design sikrer at din teenagepige vil elske at bære det på hendes håndled, for her er tale om schweizisk urværk i topkvalitet, og uret vil blive ved med at tikke i flere år i fremtiden. Modellerne kan findes brugt for omkring 12.000 kr.

Chanel Boyfriend

Chanel Boyfriend Collection
Billede – www.chanel.com

Ønsker du en stil der aldrig vil gå ud af mode, så lød ikke længere end Chanel Boyfriend. Det luksuriøse mode mærke tilbyder også ure af høj kvalitet, og Boyfriend er en af Chanels mest berømte designs. Den enkle blanding af afbalancerede proportioner med en maskulin kant, giver hvert ur i samlingen et stilfuldt udseende. Modeller er tilgængelige i en række guldtyper og materialer og kan findes brugt for omkring 20.000 kr.

Cartier Ballon Bleu

Ballon Bleu Collection
Billede – www.cartier.com

Hvis du ønsker at give din teenagepige et klassisk moderne ur, er Cartier Ballon Bleu en forrygende model. Med mindre end 10 år på bagen, er det en af Cartiers nyere designs, men har allerede opnået en masse appel på markedet. En fed rund sølv skive med signaturblå safirkron giver dette ur et særpræg. Modeller er tilgængelige i en række guldtyper afhængigt af budget og kan findes på det brugte marked fra 26.000 kr.

Omega De Ville Ladymatic

Omega De Ville Ladymatic
Billede – www.omegawatches.com

Ladymatic blev først lanceret i 1955, og er et historisk ur klokke, der nu er opdateret med et design fra det 21. århundrede. Elegant og feminint gør dette til det ideelle ur for en teenage pige. Hvert Ladymatic ur har en smuk supernova mønstret urskive og fås i mange forskellige farver. Du kan også finde modeller med diamant sæt skiver og bezel for ekstra glans. Omega De Ville Ladymatic kan findes brugt for omkring 29.000 kr.

Ebel Wave

Ebel Wave LP
Billede – www.ebel.com

Ebel Wave er karakteristisk for dets elegante bølgeformede led, hvilket giver det et friskt og ungt design. Erem Wave-design blev først lanceret tilbage i 1977 og blev hurtigt mærkets underskrift. Med over 100 års med schweizisk urværk af høj kvalitet, kan du være sikker på, at et Ebel-ur vil vare i årtier. Med over 55 modeller er der ingen grænser for valg af materialer og skivefarve, og modeller kan findes brugte fra 6.000 kr.


Udforsk vores markedsplads og fortæl os hvad du leder efter i dine personlige favoritter; måske har vi det på lager. Og hvis ikke, kan vi helt sikkert sørge for at skaffe det til dig!

Relaterede Artikler

Write A Comment