DE 10 BEDSTE URE UNDER 13.000 kr. - Chronoexpert

De bedste urmærker under 13.000

Selvom at det uden tvivl er nemt at bruge flere tusinde kroner på et luksusur, er det også muligt at finde et fantastisk tilbud. Der er masser af luksuriøse ure der ude – især på det brugte marked – som er tilgængelige til gode priser. Uanset om du er på jagt efter et Breitling, Cartier, OMEGA, Rolex eller andet urmærke i førsteklasse, finder du her de 10 bedste ure til under 13.000 kr.

Breitling Colt

breitling-colt-automatic

Breitling Colt – Picture Credit: www.bernardwatch.com

Et af de største navne når det gælder tekniske og sporty luksus ure, er Breitling og de nyder godt af deres mange loyale følgere. De schweiziske urmagere forbliver et af de få uafhængige urefirmaer, der producerer højkvalitets kronografer og luftfokuserede ure i stor skala. Colt-linjen er Breitlings starterserie, der tilbyder både kvarts og automatiske bevægelser, som findes i et maskulint og sporty ur. Mens Breitling Colt-modellerne kan købes fra 13.000-37.000 kr., er det ikke svært at finde dem i god stand på det brugte marked for under 13.000 kr.

Bulgari Diagono

bulgari-diagono

Bulgari Diagono – Billede: www.europeanwatch.com

Det italienske hus er muligvis berømt for deres udsøgte juveler, men deres urmagerarm tilbyder også nogle fantastiske schweiziske og rigtig fine ure. Karakteriseret af deres besætninger med den berømte dobbelte BVLGARI-gravering, gør at Bulgari Diagonos herreurer er elegante og sporty, og tilbyder enkle tids- og datomodeller samt kronografversioner. Nye Bulgari Diagono ure starter lige under 30.000 kr., mens ældre udgaver findes på det brugte marked for 13.000 kr. eller under.

Cartier Tank Solo
cartier-tank-solo

Cartier Tank Solo – Billede: www.phigora.com

Meget få mærker er så berømte, indflydelsesrige og eftertragtede som Cartier. Fra produceringen af det allerførste pilots ur med Santos til den ikoniske Tank-ure, der er inspireret af militære tanke fra begyndelsen af det 20. århundrede, er Cartier urene blevet værdsat for deres elegante og genkendelige silhuetter. Cartier Tank Solo kollektionen har de mest lige versioner af det berømte ur og er udstyret med kvarts bevægelser. De bærer de klassiske Cartier kendetegn som de romerske tal, blå cabochon-cut sten på den snoede krone og de blå sværdformede hænder. Fra ca. 15.000 kr. i detailhandelen er et brugt Cartier Tank Solo helt sikkert et af de bedste ure under 13.000 kr.

Chopard Classic Racing Mille Miglia
chopard-mille-miglia

Chopard Classic Racing Mille Miglia – Picture Credit: www.finewatches.es

Chopard Classic Racing Mille Miglia ærer den spændende italienske bilrace som den er opkaldt efter. Fra urets rem som er modelleret efter et bildæk til skiven, der ligner et speedometer, klassificerer Classic Racing Mille Miglia stolt en lidenskab for biler, og er Chopards flagskibsur til mænd. Selvom helt nye Classic Racing Mille Miglia-ure er meget dyre med stålmodeller prissat til godt over 45.000 kr. og guld, der bærer en startpris på 155.000, er det ikke ualmindeligt at finde ældre og brugte modeller, der stadig er i god stand og liger til omkring 13.000 kr.

Longines Master
longiness-master

Longines Master – Picture Credit: www.carlosbailin.es

Longines har altid været et af de førsteklasses mærker i branchen hvor du får meget ur for pengene, og har en fantastisk schweizisk kvalitet fremstillet kvalitet til fornuftige priser, som alle er pakket ind i virksomhedens rige historie. Longines Master linen repræsenter tiden hvor mærket begyndte deres urproducering, og linjen er kombineret med elegant design hvor mange af modellerne udstyret med flere funktionerr. I detailsalg begynder priserne på 13.000 kr. for de undervurderede Time and Date Steel Longines Master-modeller og kan nå op over 48.000 kr. for guldversioner. Alternativt omfatter det brugte luksusmarked mange Longines Master herreure til under 13.000 kr.

Montblanc Heritage Chronométrie

watches under 2000

Montblanc Heritage Chronométrie – Billede: www.montblanc.com

Heritage Chronométrie kollektionen fra Montblanc giver dig masser af værdi for prisen. Urets grundlæggende design er meget tilbageholdende og viser traditionelle fin æstetik, og er derfor godt valg som et elegant ur til en aften i byen. Montblanc Heritage Chronométrie fører sig frem med en ultra slank stålmodel med kun to centrale visere, til mere komplicerede versioner i guld, med priser på omkring 13.000 kr., når de købes direkte fra firmaet. Det brugte marked tilbyder derimod en bred vifte af Montblanc Heritage Chronométrie modeller til langt under 13.000 kr.

OMEGA Speedmaster

omega-speedmaster

OMEGA Speedmaster – Picture Credit: www.europeanwatches.com

Som et af de mest berømte ure i moderne historie, vil OMEGA Speedmaster for evigt være kendt som det første ur der rejste til månen under den historiske månelanding i 1969. Med navnet “Moonwatch” er OMEGA Speedmaster mærkets sporty kronograf med utallige forskellige modeller i serien. Med det særprægede design, automatiske bevægelse og vigtige historie, er en OMEGA Speedmaster nok det bedste ur under 13.000 kr. på det brugte marked. Selvom helt nye Speedmasters er meget dyrere end det, findes der takket være mærkets omfattende historie, masser af brugte Speedmasters til super fair priser.

Rolex Oysterdate Precision

rolex-oysterdate-precision-6694

Rolex Oysterdate Precision – Billede: www.horbiter.com

Rolex er stadig den uovervindelige konge af luksusure, og har regeret som det førende luksusfirma for ure i flere i årtier. Rolex ure er altid eftertragtede og har dermed en høj pris, selv på det brugte marked. Det er dog stadig muligt at finde Rolex ure under 13.000 kr. – især de ure som er mindre end 40mm. Rolex Oysterdate Precision er en vintage model fremstillet fra 1960’erne til 1980’erne og er udstyret med en manuel bevægelse i stedet for en automatisk, hvilket er en yderst interessant funktion. Med et typisk “Rolex look”, herunder en stålkonstruktion, Oyster-armbånd og datafindue med den berømte Cyclops-linse, kan Oysterdate Precision, som kan købes til mindre end 13.000 kr., præsentere stor værdi.

TAG Heuer Carrera

tag-heuer-carrera

TAG Heuer Carrera – Picture Credit: www.relojeslahora.com

Med det aggressive design og prismærke, er TAG Heuer mærket for dem, der søger forsteklasses schweizisk-fremstillet sportsure uden at bryde banken. Og TAG Heuer Carrera er uden tvivl mærkeets mest berømte model, der først gjorde sin debut i 1963 som en hyldest til motorsportens Carrera Panamericana Mexico Race. Med urets stærke maskuline appel og et solide omdømme, har TAG Heuer Carrera tjent sin plads som et populært schweizisk fremstillet luksus sportsur. Mens de nuværende Carrera-modeller er prissat godt stablet mod sammenlignelige modeller, kan de stadig nå op på omkring 37.000 kr. for de mest eksklusive modeller. Det brugte marked har dog masser af præ-ejede TAG Heuer Carrera ure til under 13.000 kr.

Tudor Heritage Ranger

tudor-heritage-ranger-watch

Tudor Heritage Ranger – Billede: www.uncrate.com

Tudor er endnu et mærke som giver dig en betydelig værdi i forhold til prisfastsættelsen. Med dets nutidige og tankevækkende designs udformer den proaktivt sin egen brandidentitet frem for blot at være et billigere alternativ til sit søskerselskab, Rolex. Tudor Heritage Ranger er en vintage inspireret model baseret på en 1960’ers model inden for mærkets egne arkiver. Derfor er det et helt moderne ur, der stolt fremviser en retro vibe. Tudor Heritage Ranger kan købes i detailhandelen til lidt mindre end 22.000 kr. eller fra det brugte marked for ca. 13.000 kr. i fremragende stand.

Udforsk vores markedsplads og fortæl os hvad du leder efter i dine personlige favoritter; måske har vi det på lager. Og hvis ikke, kan vi helt sikkert skaffe det til dig!

Write A Comment