Den Diskrete kunst af Watch indsamling - Chronoexpert

AF CHRONOEXPERT 22 OKTOBER, 2018

Der var en tid, at indsamle ure ikke var på mode. En person havde et ur ud af nødvendighed og sjældent ejede mere end én.

I dag, folk finder det dybt tiltalende at erhverve en mynte-condition præ-ejede klassiske ur som en Rolex eller Patek Philippe. For mange mennesker, at første særlige ur åbner døren til den subtile kunst af Watch indsamling.

I sidste ende, er kollektoren forelsket i en bestemt klasse, mærke eller stil. Drømmen ur for enhver samler er en, der stadig fungerer perfekt, med alle originale dele og komponenter i lignende-ny tilstand.Pssst kontrollere hvert ur betingelse chart for en indikation af sin lignende newness, det ser sådan ud:

Kjole eller sport?

De fleste Se samlere vil vælge en klasse af ur til at indsamle mellem de to vigtigste klasser: kjole ure og Sportsure. Dress ure er de mindre af de to klasser med hensyn til markeds størrelse og omfatter yndefulde, elegante stilarter bedst bæres i formelle indstillinger.

Dress ure dominerede den luksus Watch markedet kort efter den første forbruger armbåndsure blev introduceret efter Verdenskrig. Disse første kjole ure havde opskalere præsentationer og er perfekte til samlere, der elsker klassisk elegance.

Sport ure er mere populære i Watch markedet i almindelighed og, derfor, mere til rådighed for samlere på det præ-ejede marked. Der er et fremragende udvalg af sport klasse ure i alle prisklasser, hvilket gør dem meget tilgængelige for både nye og erfarne samlere. Valg af Sportur som et tema betyder, at der vil være masser af muligheder, uanset budgetstørrelse.

Mærke

Brands som Rolex og Patek Philippe tilbyder så mange modeller og stilarter at vælge imellem, de er hver et univers for sig selv. Det, der betyder noget for samlere, er urhistorien, især hvis den er knyttet til en bestemt person eller en berømt periode i tid. Signatur modeller er ofte skabt af Se brands til at repræsentere en historie-Making begivenhed eller personlighed. Mere end blot en berømthed påtegning, disse ure repræsenterer en speciel, ikonisk personlighed.

Et brands historie spænder ofte over århundreder, hvilket giver samlere en kontinuerlig mulighed for at lære og udforske mere om de ure, der er lavet gennem årene. Indsamling af et mærke gør det muligt for Watch entusiast til at blive en ekspert i brand samfund og til at dele viden med andre samlere. En del af det sjove i indsamlingen er at være i stand til at socialisere med andre, der er lige så passionerede om ure. Bestemt, et andet aspekt er spændingen ved jagten på, at perfekt, særlig tilføjelse til samlingen.

Rolex Vintage de Ouro Branco sera Leiloado

Stil

Samlere vælger ofte ure, der personligt behage dem for deres farve, form eller andre faktorer. Disse samlere søger ure, der er wearable og fashionable, næsten en Watch garderobe. Måske deres samling startede med en særlig gave til at markere en eksamen, bryllupsdag eller en anden milepæl. Ligegyldigt hvad der førte til deres passion for ure, disse samlere vælge ure med deres hjerte samt deres øjne.

Takket være internettet, der er mange Blogs, hjemmesider og sociale medier konti afsat til at se indsamling. Casual samlere kan uddanne sig på deres næste køb hurtigt og nemt, hvilket giver et meget sundt præ-ejede Watch marked.Uanset årsagen til samlingen elsker casual samlere deres ure og bærer dem alle.

Uanset om du indsamler et ur garderobe eller har en seriøs kronologi af et enkelt mærkes ur, Chronoexpert.com vil glæde og forbløffe dig med vores udvalg af præ-ejede Timepieces. Dit nye yndlings ur venter.

 

 

How To Clean A Gold Watch

Top Formal Watch Straps

George Clooney Gets A Personal Tour Of The Omega Watch Factory

 

 

Write A Comment