Top 10 – Dameure 2017 - Chronoexpert

Mange kvinder drømmer om at eje et luksus ur. Et ur af denne klasse er det perfekte tilbehør til aftens outfit, samt en praktisk og brugbar investering. Det kan være svært at vide hvor du skal starte når du er på jagt efter et dameur. Fra mærker som OMEGACartierRolex og andre, med forskellige stilarter og funktioner, er der meget du skal overveje når du skal købe dit næste dameur. Her er de ti bedste dameure som du kan vælge imellem.

Gør din egen research og søg i udvalget – Dameure

Omega Constellation

OMEGA Constellation-linjen er en af de mest kendte for urfans. Samlingen som blev indført i 1952 var så populær, at i 1982 lancerede OMEGA Constellation Manhattan, kun for kvinder. Omega Constellation for kvinder er blevet meget populær, og findes i mange forskellige farver og skiver. Brugte modeller kan findes fra omkring 9.000 kr.

omega constellation

Omega Constellation – Billede: www.omegawatches.com

Omega De Ville Prestige

I 1960 blev OMEGA De Ville Prestige-kollektionen introduceret på markedet, og er siden da blevet en af de mest populære kollektioner til kvinder for kvinder. De Ville Prestige har en enkel, men elegant finish, og har en tozones drejeknap og fås i en række farver og urskiver, herunder et diamant sæt. De Ville Prestige adskiller sig med sit elegante og undervurderede design, og koster omkring 18.000 kr. brugt.

Omega De Ville Prestige Ladies

Omega De Ville – Billede: www.omegawatches.com

Breitling Galactic 32

Dameuret Breitling Galactic 32 kombinerer Breitlings eksperttekniske håndværk med en feminin stil. Det er et stilfuldt og luksuriøst ur, der fremviser den højeste kvalitet fra de schweiziske urmagere. Urets bezel har smarte overdimensionerede tal, og fås i forskellige modeller, alt fra skinnende rustfrit stål eller et diamantsæt med drejeknapper. Breitling Galactic 32 er tilgængelig fra omkring 16.500 kr. på det brugte marked

Breitling Galactic Ladies

Breitling Galactic – Billede: www.breitling.com

Cartier Tank

Cartier er et af de mest kendte mærker når det gælder urmageri. Urene er trådt ind i en historie og luksus, og er unikke i deres forme og bevægelser. Cartier Tank kollektionen blev skabt af Louis Cartier i 1917, med fem forskellige kollektioner i serien, herunder Tank Solo som det moderne design, hvilket er perfekt hvis du ønsker at tilføje en smule luksus til dit håndled. Brugte modeller kan findes fra omkring 13.000 kr. afhængigt af alder og stil.

Cartier Tank Ladies

Cartier Tank – Billede: www.cartier.co.uk

Rolex Oyster Perpetual

Som pioneer af armbåndsuret siden 1905, er Rolex øjeblikkeligt genkendeligt for innovationer når det gælder urværk. Rolex Oyster Perpetual er et simpelt klassisk eksempel på luksuriøst urværk og har eksisteret siden 1926. Find en model der passer til netop din stil, da Rolex Oyster Perpetual er tilgængelig i fem størrelser, med forskellige skiver, og herunder datafunktioner. Tilgængelig fra omkring 11.000 kr. på det brugte marked.

Rolex Oyster Perpetual

Rolex Oyster Perpetual – Billede: www.rolex.com

TAG Heuer Aquaracer

Swiss Watchmakers TAG Heuer blev grundlagt tilbage i1860 og har siden deres lancering arbejdet hårdt på at bryde de traditionelle konventioner om urværkstilladelse for at etablere høje præstationsniveauer. TAG Heuer Aquaracer til Damer er den perfekte kombination af både sporty og stilfuld, og er inspireret af vandlevende verden. Brugte modeller kan findes fra omkring 5.000 kr.

Tag Heuer Ladies

TAG Heuer Aquaracer – Billede: www.omegawatches.com

TAG Heuer Link Ladies

TAG Heuer Link Ladies er designet udelukkende med kvinder i tankerne, og du får her et stilfuldt og glamourøst urværk fra de schweiziske urmagere. Uret blev oprindeligt først udgivet i 1987 som en mindre udgave af mændenes Link, med mousserende diamanter som pryder urets bezel og blev gendesignet tilbage i 2012, hvor TAG Heuer tilbage til tegnebrættet i 2016 med et nyt moderne design. Uret er tilgængelig på det brugte marked fra omkring 4.000 kr.

TAG Heuer Ladies

TAG Heuer Link Ladies – Billede: www.tagheuer.com

Bulgari Serpenti Tubogas

For et mere pralende dameur, som nærmest minder om et smykke, har Bulgari Serpenti Tubogas et karakteristisk, slangelignende design. Bulgari har produceret smykker med disse designs siden 1940’erne og begyndte at lave ure i designet i 1960. Mens priserne på en ny model kan være høje, kan en brugt model findes fra 40.000 kr.

Bulgari Ladies

Bulgari Serpenti Tubogas – Billede: www.bulgari.com

Chanel J12

For et andet moderigtigt dameur, behøver du ikke at lede længere end Chanel. Mærket er spækket med luksus og Chanel også berømt for deres fine ure. Et af de mere moderne ure på denne liste, er J12 lanceret i 2000 som var en milepæl i Chanels urhistorie. J12 er fremstillet af signatur keramik, både i sort og hvid. Brugte modeller kan findes fra omkring 22.000 kr.

chanel j12 ladies

Chanel J12 – Billede: www.chanel.com

Chopard Happy Diamonds

Hyldet som Chopard mest ikoniske ur kollektion, byder Happy Diamond dig på funklende diamanter, fri bevægelse inde i skiven til at fremstille smukke deres udstråling. Samlingen er designet med en urskive imellem to safirgurkrystaller, som gør det muligt for de ubesværede diamanter at gnistre på livet løs. Selvom at dette er en af de dyrere modeller på listen, kan et brugt ur nemt findes fra omkring 20.000 kr.

Chopard Ladies

Chopard Happy Diamonds – Billede: www.chopard.co.uk


Udforsk vores markedsplads og fortæl os hvad du leder efter i dine personlige favoritter; måske har vi det på lager. Og hvis ikke, kan vi helt sikkert sørge for at skaffe det til dig!

Write A Comment