Køb Cartier Baignoire

I øjeblikket stadig en del af... Læs mere

Cartier Quartz Baignoire WB520004 ur 2018 ny front

Cartier

Baignoire

WB520004

Ny | 2018
143.780kr
3-9 dage
Cartier Quartz Baignoire WJBA0015 ur  ny front

Cartier

Baignoire

WJBA0015

Ny   
183.250kr
3-9 dage
Cartier Quartz Baignoire WGBA0007 ur  ny front

Cartier

Baignoire

WGBA0007

Ny   
71.880kr
3-9 dage
Cartier Quartz Baignoire 8057908C ur 1992 meget god front

Cartier

Baignoire

8057908C

Meget God | 1992

Sidste salgspris: 17.120kr

Cartier Baignoire – en elegant kjole Watch til damer

Så tidligt som 1906, Cartier designet en ellipseformet ur til damer, der senere ville blive døbt Baignoire samling i 1957.Minimalistisk, distinkt, og elegant, Cartier Baignoire er navn efter det franske ord for "badekar" på grund af sin sag form.

Læs mindre Læs mere

Cartier Baignoire design

Nogle af de karakteristiske Designtræk af Cartier Baignoire omfatter sin ellipseformede sag-selv om der har været nogle runde modeller af Baignoire produceret i fortiden-de romerske tal på skiven, den blå sværd-form hænder, og facetteret blå safir på den snoede krone.En enkel tid-kun armbåndser, Baignoire kan være enkel i sit grundlæggende design, men samlingen tilbyder en alsidig vifte af forskellige modeller.

Metal muligheder af Cartier Baignoire spænder fra undervurderet stål til dyrebare 18k gul, pink, og hvidt guld.Størrelser af Cartier Baignoire omfatter mini, lille, medium, og store. Afhængig af ens stil, er en række af rem valg præsenteret som feminine stof stropper, klassiske læder stropper, og indviklet designede metalarmbånd.For mere overdådige modeller, er Cartier Baignoire også tilgængelig med diamant-sæt kanter, samt High-smykker stykker såsom Cartier Baignoire Folle med en asymmetrisk dial, sort satin strop, og udsøgt indkapsles med fine diamanter i hele ring, bezel og etui.

Cartier badekar kalibre

Både kvarts og mekaniske bevægelser bruges til at styrke forskellige modeller i Cartier Baignoire kollektionen.De store modeller (34mm x 44mm) af Cartier Baignoire damer ' ure er udstyret med 430 MC kaliber-Cartier in-House mekaniske bevægelse med manuel vikling.

Køb af præ-ejede Cartier Baignoire ure

En af House of Cartier mest populære linjer af ure udelukkende lavet til damer, Cartier Baignoire er skattede for sin sofistikerede og distinkte design.Da samlingen har eksisteret i mere end et halvt århundrede, er der masser af præ-ejede Cartier Baignoire ure til rådighed på markedet. Uanset om du vælger en chic brugte rustfrit stål Cartier baignoire eller en klassisk brugt guld og læder rem Cartier baignoire eller endda en overdådig præ-ejede guld og diamant Cartier baignoire, det sekundære marked er rigeligt med baignoire modeller på det bedste Priser.

modeller Cartier Baignoire

;