Køb Chronoswiss

Mens det stadig er et ungt bra... Læs mere

Chronoswiss Chronoscope Chronoscope CH1523 ur  meget god front

Chronoswiss

Chronoscope

CH1523

Meget God   
34.600kr
3-9 dage
Chronoswiss Kairos Kairos CH2823K ur  meget god front

Chronoswiss

Kairos

CH2823K

Meget God   

Sidste salgspris: 13.760kr

Chronoswiss Lunar Lunar CH7523L ur 2015 meget god front

Chronoswiss

Lunar

CH7523L

Meget God | 2015

Sidste salgspris: 18.600kr

Chronoswiss ure – unge klassikere

Mens det stadig er et ungt brand i forhold til andre stilvorter i branchen, har Chronoswiss demonstreret en innovativ bøjet i deres ure, der har vundet dem beundring af både horologer og se samlere.

Læs mindre Læs mere

Kronoschweizisk historie

En af de få familiedrevne virksomheder i urindustrien, der har formået at forblive uafhængig selv i dag, brandet er forpligtet til at opretholde ældgamle ur traditioner såsom guilloché ringer og emalje.Efter de traditionelle metoder lært af de tidligere generationer i deres lærlingeuddannelser og Masteries, Chronoswiss ure er unikke, håndlavede kreationer med ikke to ure præcis ens.

Ledet af lang, Kronoswiss er krediteret med flere nyskabelser og tendenser i den horologiske verden.For eksempel var han den første til at lave en display-sag tilbage, som figurerede i hans første "Chronoswiss" branded ur i 1982; 1987 så introduktionen af det første serielt producerede armbåndur med en regulator-stil dial i Régulateur.

Kronoschweiziske Timepieces

Brandets "Swiss only"-ure er lavet ved hjælp af komponenter fremstillet af deres schweiziske leverandører. Mange af brandets ure bærer bevægelser baseret på det oprindelige design af Enicar 165, som er blevet modificeret med tekniske og æstetiske forbedringer, der egner sig til deres ur krav.

I overensstemmelse med grundlæggeren kærlighed til fine detaljer, Chronoswiss ure har nogle karakteristiske træk såsom en løg-stil krone, semi-skyllede kanter og detaljerede case-bands, som gør dem nemme at udvælge i en flok.Med kun omkring 7.000 stykker lavet hvert år, disse ure har en eksklusivitet af naturen som følge af deres begrænsede antal ud over sine tekniske kvaliteter.

Kronoswiss ure er designet til at være samtidigt moderne i funktion og tidløse i udseende og fås i en klassisk kollektion "Sirius" og en sporty kollektion "Timemaster".

Hvorfor se på et præ-ejet Chronoswiss Watch?

Estate Watch markedet frekventeres af Se elskere og spirende samlere rundt om i verden;Det giver dem chancen for at eje deres drømme ure til en pris inden for deres budgetter. Et præ-ejet Chronoswiss ur kommer med mulighed for at blive aldrig slidt, sjældent eller lejlighedsvis slidt, eller anvendes, men velholdt, som alle kommer med tilsvarende rimelige pris punkter.For dem, der ønsker at komme ind i en verden af fine ure, en præ-ejede Chronoswiss er et glimrende første skridt!

;