Køb Fortis

Kendt for at være trendsættere... Læs mere

Fortis Spacematic Spacematic 625.22.141.1 ur  meget god front

Fortis

Spacematic

625.22.141.1

Meget God   
8.930kr
3-9 dage

Fortis ure – til ethvert behov i verden

At fastslå, at han ville skabe de mest pålidelige ure i verden, og intet andet ville gøre, Walter Vogt etablerede Fortis i Grenchen, Schweiz i 1912 at se, at ambitioner igennem.En familieejet virksomhed, Fortis lever op til sit navn (et latinsk adjektiv betyder kraftfuld, varig, fed og modig, blandt andre) og arbejder ud fra princippet om, at de gør, hvad der er rigtigt for brandet og kvaliteten er deres højeste kald.

Læs mindre Læs mere

Stående ud i mængden

Af alle de Watch producenter i verden, kan få gøre krav på over et århundrede af uafbrudt drift-Fortis er blandt dem.Færre stadig kan hævde, at deres ure er standard spørgsmål for astronauter-Fortis ' Cosmonautis linje har været en del af standardudstyr til russisk rumfart siden 1994. Og kun Fortis kan kategorisk sige, at de var de første til at opfinde det første selv snoede armbåndser, Harwood Automatic, i Baselworld i 1926.

På land, i luften eller havet, eller i det ydre rum

Fortis-ure fås i fire hovedsamlinger – Cosmonautis, Aviatis, terrestis og Aquatis.For at omskrive Star Trek, "Space: Den endelige grænse "blev erobret af Fortis, der begyndte i 60 ' erne;i dag er Cosmonautis kollektionen en dagligdags valg af astronauter og rumbuffs!

Aviatis-kollektionen er førende inden for pilot-ure og er perfekt til dem, der er mest hjemme i himlen.Før luft og rum, var der vand verden til at herske i, og Fortis var den første til at indtage sin plads under vand med Aquatis kollektion.

Brandets seneste kollektion, der blev lanceret i 2015, trækker terrestis ud på Fortis ' designs fra tidligere i århundredet – 30 ' erne og 40 ' er.En moderne gentlemen's Watch, det viser mærkets arv og raffinement til fuld fordel.

Find dit præ-ejede Fortis Watch

Estate Watch markedet er en guldgrube af urene triumfer af de seneste år og er derfor frekventeres af seriøse og spirende Se entusiaster på jagten på den næste store finde eller deres første nogensinde luksus ur.Når det kommer til et præ-ejet Fortis ur, er der en stor beholdning, der skal udforskes, herunder den oprindelige første linje af automatiske ure, vintage stykker og endda verdens første kronograf! Det er ikke underligt, at så mange anser en ejendom Fortis prisen for deres ur samlinger!

Samlinger Fortis

;