Chronoexpert Markedsplads – Din Kilde Til Luksusmærker af Ure

Hos Chronoexpert stræber vi os efter at give fans af de lækreste urmærker i verden en butik, med alt hvad du har brug for, når det gælder køb af kvalitetsure, samt adgang til nogle af de laveste priser I verden, når det gælder brugte ure.

Du finder næsten alle de mest eksklusive mærker til salg her. Patek Philippe, Vacheron Constantin, Audemars Piguet, A. Lange & Söhne, Jaeger-LeCoultre, Rolex, Breguet, Blancpain, og mange andre mærker er tilgængelige. Vi har mærker fra Schweiz, samt tyske og amerikanske ure; vi har altså et omfattende udvalg fra hele verden og har ure til enhver smag, stil eller budget.

Hvert eneste ur som findes på vores side gennemgår en grundig inspektionsproces, som sikrer at uret er i perfekt stand, før at det bliver sat til salg, samt en grundig autentificering. Vi er så sikre på din tilfredshed at vi tilbyder en omfattende række garantier, som overgår enhver anden urhandel, inklusiv en 14-dags-pengene-retur garanti, samt en komplet 12-måneder garanti, som dækker alle potentielle problemer.

Og husk at vi køber og sælger vores ure til det globale marked, hvilket giver os mulighed for at hjælpe dig med at finde store besparelser i forhold til andre leverandører. Det er altid muligt at finde et sted, hvor valutakursen er til fordel for dig – du skal bare finde den rette køber eller sælger. Det er muligt at spare op til 40%, når du køber brugte luksusmærker fra Chronoexpert, hvilket ofte gør at vores priser er uovervindelige for den kræsne samler eller urentusiast.

MÆRKER EFTER LAND
>
<
Schweiz

SCHWEISISKE URMÆRKER

Måske er grunden til at Schweiziske ure er blevet betragtet som nogle af de fineste luksusmærker i verden, fordi at horologi har eksisteret der siden det 16. Århundrede.

Ure fra Schweiz er lig med innovation, kvalitet og kreativitet, og urværk har forvandlet sig til en form for kunst fremfor et mekanisk håndværk.

Det er ikke nogen overraskelse at mange at verdens mest velkendte ure har hovedsæde i Schweiz, og uanset hvilket mærke du vælger, kan du være sikker på at du får glæde af et mesterværk i særklasse. Primære Schweiziske Mærker: Patek Philippe, Rolex, Breguet, Jaeger-LeCoultre, OMEGA & flere.

Hos Chronoexpert holder vi styr på samt overvåger alle vores førende urmærker, og giver dig lov til at browse rundt alt efter dine præferencer.

Du kan selvfølgelig se på individuelle ure efter mærke, men du kan også sortere dem efter deres tilstand, pris og et antal af andre unikke faktorer såsom bevægelsestyper og tykkelse - vi har endda et sofistikeret filter, baseret på specifikke komplikationer, som ofte medfølger i luksus-urmodeller.
I den venstre sidemenu kan du direkte besøge alle siderne som er dedikerede til vores mest populære luksus mærkeure rangeret efter gennemsnitlig pris. Disse er pt. A. Lange & Söhne, Patek Philippe, Audemars Piguet, Piaget, Breguet, Blancpain, Vacheron Constantin, Franck Muller, Ulysse Nardin og Universal Genève (Nej, Rolex er ikke på listen!).

BRUGTE URE

Chronoexpert, Den Førende Markedsplads for Brugte Luksusure

Vi tilbyder en række omfattende fordele til forskel fra de fleste andre ursælgere og -leverandører, hvilket gør os til det bedste valg, når du har i sinde at investere i et brugt luksusur.

Not only do we boast a 12 Month Chronoexpert Warranty but with us you can also save up to 40% off regular prices by sourcing watches from a global network.